loading

Güneş Tutulmasının Türkiye Haritası üzerindeki etkileri Astrolojik anlatımıyla,

  • Home
  • Blog
  • Güneş Tutulmasının Türkiye Haritası üzerindeki etkileri Astrolojik anlatımıyla,
Ekim 25, 2022

 

Akrep Burcunun 2 derecesinde öğle saatlerinde gerçekleşen Güneş tutulması tüm dünya üzerinde etkiliyken, Türkiye haritasında da ayrıca etkili bir pozisyonda önemli aksiyonları başlatıyor olacak. Türkiye Liderinin (Güneş) tek bir kişinin iradesiyle aldığı/alacağı kararlardan bahsederken aynı hızla da sisteme (Satürn) kalıcı bir şekilde geçeceğini anlatıyor. Akrep doğası dönüşüm ve değişimi gösterir. Türkiye’nin Satürn’ü üzerinde gerçekleşecek bu tutulmada emin olun ki yaşanacak tüm zorluklar, insanoğlunu hayatta kalmasını sağlamak için olacağını belirtmek isterim.. Halkın temsilcisi üzerinde mars olacak. Ay’ın mızrakçısı olan mars halkı hırpalıyor gibi görünse de hepimiz için koruma kalkanı çemberi oluşturacağını beklerim. Fakat Ay ve Marsın Satürn’den aldığı açıyla alanlarımızı kısıtlıyor olacağı da kaçınılmaz. Yeni sansür yasasının sebebini bu olacağı gibi, üzerine gelecek ek kısıtlamalarında gelmesini bekleyiniz.

Tutulmanın dispozitörü ve Asc yücelim yöneticisi Güneş deklinasyonunun dışında ve ikizler burcunda. Asc yöneticisi 1. Evde balık başak aksı kıstırılışmış, sıkışmış enerjide, kişisel ve aile hayatlarımızda belirsizliğin hâkim olduğu buhranlı takıntılı gergin dönemlerden geçiyoruz. Tutulmanın eşlikçisi Venüs exil yerleşimde, Güneş ve Ay’la birlikte. Realist dünyanın semboliği Venüs başlangıçların ve değişimin önemli temsilcisi “Güneş tutulması” yla kavuşumda. Kadınları ön plana çıkacağı yeni bir kadın liderin ver olacağını da sembolize ediyor. Venüs’le birlikte konumuz yine para yine mali krizler herkesin boyunu aşan borçların yapılandırılması olacak. Bu arada oturup borç yapılandırmalarına odaklanmalı. Yeni kanunları ve yeni düzenlemeler gerçekleşecektir. Kad Boğadan çıkmadan hatta hale yola sokmuş olmak kıymetli olacak. Krediler ve borçlandırma üzerine yeni gelişmeler gündeme taşınacaktır. Belki de bu düzenlemelerin vakti gelmişte geliyordur. 5 bin lira maaş alan kişisinin 15bin lira kredi kartına sahip olması zaten hiç mantıklı değildi.

Gençlere evlerimizdeki ergenlere bu dönemde daha tolerans göstermeliyiz. Buhranlar ve kafa karışıklığı en çok gençlerimiz üzerinde etkili gibi görünüyor. 2023 başlarına kadar ebeveynler dedektif gibi fark ettirmeden peşlerinde olmakta fayda var.

Posted in astroloji

Arşiv

Instagram

Son Yazılar

Kategoriler

X