loading

Mars Retrosu

  • Home
  • Blog
  • Mars Retrosu
Ekim 31, 2022

Kızıl kral Mars’ın retrosu 1 Kasımdan itibaren başlıyor. 2023 yılına kadar uzanacak olan retronun başlıklarını hatırlayalım,

👉Geçmiş konular
👉Hatalar
👉tekrar eden olaylar

İnsan oğlu doğasının, bu retrolara her zaman ihtiyacı olduğunu düşünenlerdenim. Mars retrosu diğer gezegenlerden daha arızalı gibi görünse de insana bu bile gerekli diye bakıyorum.

Mars İkizler retrosunu iki kelimeyle anlat deseler “ zihinsel denge” olurdu cevabım.

Ay ve Merkür zihinsel dengenin en önemli kilitleridir. Herşey dengede kalmakla ilgili olacak ve olan biteni dengeli karşılamak, gerektiği kadarını yapmak ve tamamlamak süreci en sağlıklı şekilde geçirmek anlamına gelecek.

AY yansımasıyla dalgalı bir doğada olacağımız garantili. Ev aile, vatan gündeminin yanında, güvenli alanlar, mekanlar, eski ve geçmişe ait konularla fazlaca haşır neşiriz anlayacağınız.

Merkür zaten uzun süredir sahnede, 21 Ağustos Mars ikizlere girdiğinden beri trafik kazaları, patlamalar, depresyonu tetikleyen durumlar, arkdan iş çevirmelere tanıklık ettik. Bu konular yine gündem de olup, iletişime dair her türlü donanım, Ticaret, almak vermek, ordan oraya aktarmak iletişim gibi koskoca bir başlığı herkesin gündemine taşıyor. Merkürden söz ediyorsak, hız kelimesini ve hızdan sebep göz yanılgılarını (hırsızlık) ve bile isteye yapılan zihinsel karışıklığa sebep olan (kandırılma) olayları farklı göstermek gibi manüplasyonu da ekleyelim üzerine.

Handikapları ise, Geleceğe dair planlarınızı unutma eğilimi, emin adımlarla ağır ağır ilerlemeniz gereken yolda hırsların bir an bile olsa aklımızın önüne geçme ihtimaliyle başabaşa kalabilirsiniz. Kestirme yollara başvurmak isteyebilirsiniz. Olayları çarpıtma seçeceğini kullanabilir yada bu duruma maruz kalabilirsiniz. Fakat bu eğilimler Mars retro sürecinde eyleme geçtiği anda- ki “ Mars eylem gezegenidir” büyük handikaplara sebep olunabilir.
Bireyler olarak önce kendimizden sorumlu olduğumuzu unutmayarak dümdüz doğrusu neyse öyle devam edebilmek bu süreçte kıymet olacak.

Doğru ise, zorlanarak aldığımız ve uyguladığımız kararları içerir.
Jüpiter ve Satürn düz harekette olduğunu unutmamak gerekiyor. Kolaylıkla yaptığınız her şey Jüpiter ilken, zorlanarak yaptıklarımız ise Satürn dür. İnsan oğlu için doğruyu yapmak her zaman zor olandır. Garip gelecek muhtemelen size ama bir düşünün isterseniz.

Satürn, Mars’la dururulamayan akışta açı da olacak. Ak koyun kim, kara koyun kim bu süreçte kendini belli edecektir.

Posted in astroloji

Arşiv

Instagram

Son Yazılar

Kategoriler

X