loading

8 KASIM BOĞA BURCUNUN 16 DRC AY TUTULMASI

  • Home
  • Blog
  • 8 KASIM BOĞA BURCUNUN 16 DRC AY TUTULMASI
Kasım 8, 2022

Evrende, ay düğümleri eşliğinde iki ışık karşı karşıya geliyorsa eylemin adı tutulma etkisi de aydınlanma olarak hayatlarımızda yer alacak demektir.

Tutulmalar haritalarımızdaki kişisel gezegenlerle açı kuruyorsa şayet deneyimsel olmak ve deneyimle birlikte değişimin kaçınılmaz olacağı anlamına geliyor.  Toplumun genelinde dolunayların enerjisi için huzursuzluk, gerginlik manasız yükselmeler olarak öğrenilmiş ya da algısı olumsuz olarak öğretilmiş bir durummuş gibi algılanıyor. İyi ya da kötü haritanızda etkileşim de bulunduğu ev ve gezegen doğasında açığa çıkan bir olay, bir durum, bir konunun sonuçlanması, belirsizliğin kalkması tam anlamıyla artık konunun görünür hal almasıdır.

Bana göre eşsiz ve muazzam bir doğa olayıdır dolunaylar. Özelikle de tutulma ile gerçekleşen dolunay doğum haritanızla açıyla bir bağlantı kuruyorsa tadından yenmez bir hal alır. Olumsuzsa da netlik olumlu ise de netlik kadar kıymetli bir konu yok bence.. Bir de bu tarafından bakın derim. Ben mesela gerçekleşecek dolunay tutulma olsun olmasın kendi haritamla açıyla bağlantı da ise her dolunayı iştahla beklerim. Bu arada kısa bir bilgi; kişisel gezegeniniz üzerinde gerçekleşen yeni ay ya da dolunaylar güneş ya da ay tutulması olmasa bile kişisel hayatlarınız da tutulma kadar etkili olacağı anlamına geliyor.

Akrep doğasının temel konularından biri de ayıklamak, ayrıştırmak ve işe yaramayan artık sisteminiz de çalışmayan konuları kesip atmak olduğu genelde unutuluyor.

 Gad bendi Akrep’te olduğuna göre, öncelikli olarak Akrep burçları, su grubunun diğer üyeleri olan, Yengeç ve Balıklar için, Sabit burçların diğer fertleri olan Aslan ve Kova burçları için bu tutulmalar 2021 Kasım ayından beri bu yerleşimlere sahip herkesi daha yakın markajla bir önemli konuma taşıdı. 2023 boyunca da süreç devam edecek. Tutulmaların taşıdığı değişim tam olarak kendi sistemleri içinde hatta alışkanlık haline getirdiğiniz her türlü durumu, donanımı ya da eğiliminizi sorgulatacak yaşam senaryolarına maruz kalmış olmalısınız. İşte bu senaryoların hepsi kendi yaşamlarınız da işe yarayan yaramayan olarak ayrıştırmanız ve değiştirmeniz için tetiklenip duruyor. Eğer bu burç yerleşimlerinde gezegenleriniz varsa ve zorlanıyorsanız değişime direnç göstermeden hayatlarınızdaki temizliğe başlayarak yol alıyor olmanız daha fazla zaman kaybetmemenize yardımcı olacaktır. Çünkü sistemin patronu Satürn, toplulukları ve deneyimlerin semboliği olan ay düğümlerine ve tutulmalara kare açıda. Kabuğunuzu kırmanız, tabularınızı yıkmanız, yeni bir sistem ve düzen kurmanız için sizi desteklediğinden şüphe etmeyerek doğru davranış ve tutumdan uzaklaşmadan sistemin belirlediği kurallara sadık kalarak ilerlemenizi istiyor.

 Gelelim Kad bendindeki boğa burcuna, Boğa burcunun realist olduğunu ve parayı temsil ettiğini herkesin artık bildiğini düşünüyorum. Fakat burada da unutulan bir konu var ki, Boğa burcu öyle yatları katları lüksü tek başına temsil etmiyor. Boğa dayanışmadır. Fiziki güçle hak ederek, güç sarf ederek kazanılmış hak ediş anlamına geldiğini atlıyoruz gibi görünüyor. Astroloji eğitimi alırken Hocamız, Ulu önder Atatürk’ün sözüyle örneklendirmişti. “Köylü Milletin efendisidir” işte Boğa burcu tam da budur.  Bu arada, EYT onaylanması bekleniyor. Onaylanacakta. Fakat belirlenen kriterleri var. Şu kadar yılı çalışarak tamamlamış olman gerekiyor, şu yıl öncesinde SGK girişinin olması gerekiyor vs. kad Boğa konusunu anlatıyor.

Tüm dünya için ve Ülkemiz için de bu tutulmalar çok önemliydi. Dünya ülke rinde yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayan ülkemizde 2022 ye girdiğimizden beri hızla ilerleyen kaos durumlarının sebepleri ülke güneşinin Akrep yerleşimidir.  Toplumsal gezegenler olan Satürn ve Jüpiter’de Akrep burcu yerleşimin de.  Gad (akrep) ve hayatta kalma mücadelesi bizler için çoktan başlamış oldu.

21 Kasım tarihine kadar Güneş akrep burcunda seyrederken aydınlattığı & aydınlatacağı konular yine yüksek mücadeleye işaret ediyor. Değişimler dönüşen yasalar yeni stratejiler şu sıralarda belirleniyor olmalı. Jüpiter Balık seyrine girmişken yeni zamlar kapıda bizi bekliyor demekten alamıyorum kendimi. Hatta zamlar Balık geçişinden beri hız aldı bile.  Artık haberlerde görmüyoruz. Satın alma sırasında görüyor hale geldik. Mars retrosu zaten başladı. Mars’ın Satürn yücelimi olduğunu sistem üzerinde engel teşkil ettiğinin, yılın sonuna kadar da birçok bilgi akışının kısıtlanacağını unutmamalıyız. Sistem değişim ve dönüşüm içerisinde. Liderler, belirledikleri ve hayata geçirecekleri yeni sisteme, halkı adaptasyonunu sağlamak için gerekli eksikleri tamamlanıyordur. Halkın tekrar yapılanması ve kendi kendine işleyen sistemlere entegre edilmesi gibi konular gündemlerindedir. .  Jüpiter balık artık, bizler bilmiyoruz. Her şey olup bittikten sonra fark edebileceğiz muhtemelen. Bende bir boğa burcu olarak sisteme dahil olmak için tüm kurallarımı baştan belirleyerek sisteme uyum sağlayacak şekilde konumlanma ve yapılanma sürecindeyim.  Astrolojiyi öğrendiğim, Astroloji Akademisi kurucusu sevgili hocam, Devrim Dölen “olan biten bunca şeye rağmen, Türkiye’nin daha kötüye gideceğini düşünmeyin.  Hayatlarımızı değiştirecek öyle majör konular beklemiyor bizi merak etmeyin” dediğini her öğrencisi bilir. 

İnsanın kendisine ait bir alanda yazı yazması da ayrı bir keyifmiş bu arada..

Başka anlatımlarda, farklı gökyüzü olaylarında görüşmek üzere.

Sevgiyle kalın..

Posted in astroloji

Arşiv

Instagram

Son Yazılar

Kategoriler

X