loading

FRAKTALLAR

  • Home
  • Blog
  • FRAKTALLAR
Aralık 5, 2022

Fraktal, farklı senaryolarda yaşanan aynı konuları gösteren ve kişi hayatında dönemsel olarak bire bir aynı olmasa da yüksek oranda benzerliklere işaret eden enteresan bir noktadır.  

Hayatımızdaki benzerliklerin yaşanması, neyin benzeştiğini ve hangi dönemin önemli bir duruma işaret ettiğiyle ilgili durumu bilmektir. Kendi yaşadığınız hayattaki fraktalı saptamak ebetteki zor gelebilir, fakat ulaşılamaz değildir.

Astroloji akademisindeki eğitimim sırasında fraktallar dersinde öğrendiklerimle kendi haritama geçmiş dönemdeki tarihlere yoğunlaştım. Önce benzerlik gösteren önemli tarihleri belirledim. Teknik olarak hepsinde ortak bir gösterge yakalayarak araştırmaya başladım. Bulduğum sembolik hayatımdaki hem tekrar eden hem de benzer konuları yaşamıma taşıdığını açıklıyordu aslında. Ben tekrar eden diyorum çünkü bulduğum gösterge prenatal haritasında RX konumdaydı. Gezegen doğası burada en önemli noktadır. Yerleştiği burç yüklenince ihtiyacınız olan diğer detayları buluyorsunuz. Önemli olaylar ve benzerlik gösteren konular.  Transitteki ağır gezegen geçişleri, ya da haritanın kendi içindeki yerleşimlerle fraktal noktasıyla açıya giren diğer sembolikler varsa seperatif açı tadında neye hazırlandığınızı buluyorsunuz. Bu seferki senaryo hangi alanlarda ve sizi neye hazırlandığınızı fark ediyorsunuz. Devrim hocamın daha önce paylaştığı yazıda olduğu gibi önceden bilmek mi_? bilmemek mi_? Hangisi daha iyi sorusunun cevabı herkese göre değişkenlik gösteriyor işte..

Her harita sahibinde fraktal olacak diye bir konu yok.  Fakat benzerlik gösteren veya hayatınızda belli dönemlerde mihenk taşı yerinden oynatan konulara sahipseniz ve Astrolojiden anlıyorsanız, hazır Mars RX hareketindeyken geçmişe dönüp bir kontrol edin derim. Bir gezegenin aynı noktadaki hareketlerini yakalayacak mısınız bakmanızda fayda var.  Varsa bir etki, o gezegenin ve yerleştiği burcun konularına yoğunlaşarak yine haritanızın kendi içinde adreslediği konuya götürecektir sizi. Bu bir öğreti değildir. Şunu değiştirmeliyim konusu hiç değildir. Öğretiler bize Vertex ve Anti Vertex den geliyor. Neyi değiştirmek gerekiyor konusu haritanızda vertex yerleşiminizle ilgili olacak bunu da bir gün yazıyor olurum.  Haritaları okuyamayan astrologlar, Ay düğümlerinden medet umarak hayatınızdaki tekrar eden konuları buralara bağlıyorlar. Şunu şunu yapmadığın için bunları yaşıyorsun vs..  Hâlbuki ay düğümlerinin bambaşka anlamları vardır. Deneyim ve bilgelik gibi..

Fraktallarınızı bilmek öncesinden neye hazırlandığınızı görüyor olmanıza yardımcı olur. Mihenk taşının yerinden oyması deyimin de ifade etmeye çalıştığım gibi önemli bir konu olduğunu bilmenize yarayacak.. İyi mi kötü mü olduğunu hartanın bütününde saklıdır. Önemli bir deneyimin daha size yaklaştığını görmenize yardımcı olacak ve durumu yönetebilmenizi sağlayacak. Benim gibi önemli bir değişim gösterirken fraktalınızın tetikleneceğini bilmek umut verici olabilir mesela..

Şimdi fraktal sahibi haritaları geçmişe dönük bulup inceleyesim geliyor. Samanlıkta iğne aramak gibi bir şeyden bahsediyor olabilirim.. Kaç kişiyiz acaba fraktal sahibi olduğunun farkında olan?

Yazın bana olur mu 🙂

Posted in astroloji

Arşiv

Instagram

Son Yazılar

Kategoriler

X