loading

İKİZLER DOLUNAYI

  • Home
  • Blog
  • İKİZLER DOLUNAYI
Aralık 5, 2022

Sevmeyince Yük olur Karınca, Sevince Filler olur Karıca”

Bu repliği görünce nasıl güzel, nasıl anlamlı geldi. Bazen neyi neden yaptığımızı kimseler anlamaz. Dışardan bakıldığında bir çok insana katlanması zor gibi gelen bir çok şey, yaşayan kişi için sıradanlaşmıştır. Bunun adına ne derseniz deyin. Dolunayın bir ayağı da burada işte, sorguluyoruz. Geçmişten süre gelen bir sürü şeyi bir arada sorguluyoruz. Fakat alınacak kararlar şu sıra ertelemekte fayda var.  Dağınıklık ve karasızlık ikilik kavram karmaşası varsa üzerimizde, Güneşin yay seyriyle iyice abartmış durumdayız. Mars ikizler retrosuna birde Güneşin yay enerjisi karşıttan gelince, düz yolda yürürken dengede kalabilmek iken, şimdi hızlanıp koşmaya, hatta ara ara depar atmaya çalışıyoruz. Ne güzel dimi J

Yine bir dolunay ama bu sefer Ay ve Mars (mitolojideki karı koca) yan yana duruyorlar. İlişkiler de çekişme büyük, nispet mi ararsınız gerilim mi hepsi bir arada. Dolunay fazındaki Ay yansıtma özelliğinden dolayı karşıt aksı aydınlatıyor. Güneş’e doğru. Biriktirdiklerimizin üzerine gelecek bir su damlası, taşmayı, patlamaları tetikleyecektir.

Ateş elementi ve hava elementi, gece ve gündüz gezegenleri bir aradalar. Kimileri için şahane kimileri için karmaşa. Fakat hiç tartışmasız Güneş’in aydınlatma prensibiyle yine gizlilik içeren konuların görünür hale geleceğiyle ilgili şüphe etmeyin.

Black Friday den sağ çıkanlarınız olduysa şayet gelen ekstralar karşında düşülen dehşetin fark edilmesi şeklini bile yaşayanlarımız olacaktır.

Halen kontrolsüzce para harcama enerjisi devam ediyor haberiniz olsun.. Eğitimlere ve uzun yolculuklara para harcanmasından bahsediyor aslında. >Sürekli bir standardın dışına çıkılan durumlarla karşı karşıyayız. İstediğimiz kadar kontrollü hareket ediyoruz diyelim ama nafile fırsat adı altında olmayacak durumlarla sürekli karşı karşıya geldik, daha da kötüsü yılsonuna kadar bu enerjide devam edecek olması.

İlişkiler de aşırılık demiştim. Fazlaca alınganlık gösterdiğimiz konulardan sebep küsmeler, gerçeğin peşine düşmeler, yanılmalar, vazgeçişler, bırakmalar, bildiğinizden emin olduğunuz durumları bile sorgulatacak bir dolunaylayız bu sefer. Hiç yormayın kendinizi bu süreçler de, kafanızın bulandırmayın karasızlıklarınızla uğraşmayın. Mars RX’in mottosu neydi _? Zihinsel ve bedensel dengede kalabilmek olduğunu unutmamalı.

Sebepsiz yorgunluklar, zihinsel dağınıklık, bıkkınlık, geçmişten gelen işlerin bile elimizde kalması sürünmesi söz konusu hepsi geçici etkilerde olduğunu artık biliyor olmalıyız. Sorunlarla uğraşmaya kaldığımız yerden devam edelim. Dualistik doğa gereği hem iyi hem kötünün içinde barındığı bu enerjiyi abartmamaya çalışmalıyız.

Posted in astroloji

Arşiv

Instagram

Son Yazılar

Kategoriler

X